Yritys

Tiina Oivukka

Hei,

Olen parturi-kampaaja Tiina Oivukka. Aloitin Hiushuone D.U.O.:n yrittäjänä vuonna 2000. En tyydy pelkästään nykyiseen osaamiseeni, vaan koulutan itseäni jatkuvasti pysyäkseni ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tekniikoista.

Asiakaslähtöisyys on minulle tärkeää. Kuuntelen asiakkaiden toiveita ja pyrin toteuttamaan ne parhaalla mahdollisella tavalla. Käytän työssäni L’Oréalin tuotteita sekä tuoksuttomia ja ammoniakittomia Inoa-värejä, jotka ovat hellävaraisia hiuksille. Lisäksi suosin laadukkaita Kérastase-hoitotuotteita, jotka tekevät hiuksista terveet ja kiiltävät.

Teen intohimolla värit, permanentit, leikkaukset sekä Kérastase hius- ja hiuspohjan hoitorituaalit.
Outi Tiinasta
Tiina on aina pirteä ja iloinen. Hän rakastaa eläimiä, etenkin kahta suloista mäyräkoiraansa. Tiina on tunnollinen ja hyvin tarkka.

Hänellä on erinomainen tyylitaju, mikä näkyy kaikessa, mitä hän tekee.

Herkkyys on myös hänen ominaisuutensa; hän on hyvin empaattinen ja ystävällinen, joskus kyynelkin on herkässä.

Outi Lehtonen

Olen parturi-kampaaja Outi Lehtonen. Hiushuone Swing D.U.O:ssa olen työskennellyt vuodesta 2015. Tmi Swing-Sisters on kulkenut koko yrittäjäurani mukana vuodesta 1991.

Työskentelen neljänä päivänä viikossa, tiistai on vapaapäiväni, jolloin nautin käsitöistä, erityisesti neulomisesta. Kesäisin mökkeilen saaristossa ja toisinaan lähden retkelle moottoripyöräni kanssa.

Lempivärini on tällä hetkellä konjakinruskea.
Lempimusiikkini on swing sekä jazz. Robbie Williams on Queenin ohella suosikkejani.
Lempiruokani on lammaspasta.
Lempijuomani on vesi.

Hyvä hiusten leikkaus asiakkaan persoonallisuuden mukaan on mielestäni puolet kampauksesta. Olen myös erikoistunut tuoksuttomiin Sensido-väreihin, Elumen-suoraväreihin sekä permanentteihin. Hiuspohjan ongelmat ovat mielenkiintoni kohteita, niitä hoidan kotimaisilla System 4 -tuotteilla.
Tiina Outista
"Vahvan ammattitaidon omaava Outi on työkaverina luotettava, iloinen ja positiivinen. Hän tekee työt tunnollisesti ja asiakasta kuunnellen. Outi rentoutuu vapaa-aikana mökkeillen saaressa ja lastenlasten kanssa aikaa viettäen."
Yliopistonkatu 6
20100 Turku
Emme ota ajanvarauksia tai peruutuksia vastaan sähköpostilla!